Sunita Reizen
Beste reiziger,

Sunita Reizen heeft vandaag de nieuwe website gelanceerd!
Deze ontwikkeling was noodzakelijk omdat de oude site technisch niet meer werd ondersteund en dus steeds meer bugs begon te vertonen. De nieuwe site schaalt mee op de telefoon en je kunt het boekingsformulier nu online invullen.
Verder verschilt de nieuwe site uiterlijk natuurlijk van de oude site. Edwin ten Brink van Emotion Services heeft hierbij fantastisch werk geleverd.
Qua inhoud zal het opvallen dat er minder reizen online staan.
We werken aan een nieuw danwel up-to-date reisaanbod en dit is een voortdurende ontwikkeling waarbij we ook de feedback van onze reizigers meenemen.
feb_001
feb_002

Een mooie nieuwe reis die we hebben samengesteld is:

26-Daagse reis langs de heilige rivier de Ganges in India met 5-daagse trektocht naar de bron van de Ganges.

De Ganges is de levensader van India en in de ogen van het Hindoeïsme meer dan dat: een godin. De Ganges wordt door hen ‘mother Ganga’ genoemd en vanuit het hele land worden pelgrimstochten ondernomen om haar te eren. Van de bron tot de monding vind je tempels en bedevaarders. Duizenden gelovigen baden in het heilige water en brengen het …
Read more

En we hebben een prachtige reis naar Tibet met Nederlandse reisleiding en grote kennis van het boeddhisme:

30-Daagse pelgrimsreis naar de heilige berg Kailash in Tibet met Nederlandse reisleiding.

Als je geïnteresseerd bent in het boeddhisme is dit de reis voor jou. De reis wordt begeleid door Henk Dolfing, een ervaren reisleider met veel kennis over het boeddhisme en ruime reiservaring in Tibet. Daarbij is dit één van de meest complete rondreizen die je kunt maken in Tibet: je bezoekt zowel centraal, west als noord Tibet en veel plaatsen …
Read more

Uitslag prijsvraag

Er zijn zoveel goede antwoorden binnengekomen dat we besloten hebben 4 winnaars uit de stapel namen te trekken.
Dit zijn geworden:
Elly Kort
Henk Nooij
Marije Freriks
Corry van Aken
Als jullie je adres doorgeven dan sturen we de kortingsvoucher toe.
Deze is niet persoonsgebonden dus mag je hem ook aan iemand anders geven.
feb_006
feb_005
feb_004
Vorige week hebben we onze werkvakantie in Nepal afgerond. Het was een fantastische reis en Nepal is nog even verslavend gebleken als 20 jaar geleden, toen we het land voor het eerst bezochten. De foto's van onze reis kun je bekijken op Facebook: www.facebook.com/sunitareizen

De reis die we gemaakt hebben is ook te boeken:

21-Daagse culturele rondreis door Nepal met bezoek Kathmandu vallei, Pokhara, Lumbini en Chitwan

Deze rondreis laat je de culturele hoogtepunten van Nepal zien. Je komt langs bekende en minder bekende plaatsen van dit prachtige land. De reis is uitstekende geschikt voor mensen die geen trektocht kunnen of willen maken of die snel last krijgen van hoogteziekte. We blijven onder de 2500 meter maar kunnen toch van de bergen genieten doordat we enkele plaatsen …
Read more
Helaas kampt het land ook met enkele schrijnende problemen. Hierbij kun je denken aan kinderen die wees zijn geworden tijdens de aardbeving van 2015 en worden uitgebuit, geen toegang tot scholing door armoede, drankmisbruik en dergelijke.
Je kunt niet alle problemen verhelpen helaas, maar met de winst van Sunita Reizen als 'non-profit reisorganisatie' hebben we enkele mooie stappen kunnen zetten, dus bij deze willen we ook alle reizigers die bij ons geboekt hebben bedanken.
Tot slot staan we samen met onze collega's uit Kirgizië dit weekend (1-3 maart van 10 tot 17 uur) op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Kom gezellig langs voor een kop koffie, een babbeltje en/of advies.
Vriendelijke groeten,
Het Sunita Team
feb_003

Openingstijden:

Ma-Vr: 18-21 uur
Za: 12-18 uur

Telefoon: 077-7850504
home_background2
MailPoet