Sunita Reizen
Beste reiziger,

Op reis tijdens de feestdagen?
Voor wie nog geen plannen heeft met de kerst of voor wie de carnaval wie ontvluchten bieden we een unieke fietsreis in Assam aan. Dit deel van India wordt nog maar door weinig mensen bezocht en het is ook nog niet zo lang opengesteld voor toeristen:

16-Daagse fietsreis door het onontdekte Assam in oost-India

Tussen Bhutan, Myanmar en Bangladesh ingeklemd ligt de geïsoleerde provincie Arunachal Pradesh. Slechts een kleine doorgang voert naar de enorme landmassa van de rest van India, waardoor de provincie een soort schiereiland wordt. De provincie was lange tijd afgesloten voor toeristen en ook nu kom je er alleen met een speciaal permit binnen. Hierdoor zijn de invloeden van het westen …
Read more
16-Daagse fietsreis door het onontdekte Assam in oost-India
Maar als je niet van fietsen houdt, geen zin hebt in wintersport en/of er graag met je gezin tussen uit wilt, dan kun je altijd nog naar Nepal met de kerst:

15-Daagse familiereis naar Nepal

Nepal is een land met grote verscheidenheid in culturen en landschappen en ook voor kinderen is er genoeg te doen in dit prachtige land. Tijdens deze familiereis bezoek je de Kathmandu vallei met zijn tempels oude koningssteden. Kleurrijke pelgrims offeren etenswaren aan Pashupatinath en lopen de kora rond de misschien wel grootste stoepa van Azië. Het Hindoeïsme en boeddhisme smelten …
Read more
15-Daagse familiereis naar Nepal
Nieuwe bestemming
Omdat Iris 2 jaar in een Indianenreservaat in Amerika heeft gewoond en daar de nodige contacten heeft gelegd zijn we druk bezig een reis te ontwikkelen waarbij je meer ziet van de cultuur van de oorspronkelijke bevolking van dit schitterend land. We verwachten deze begin volgend jaar aan te kunnen bieden.
Vorig jaar zijn we in West-Canada geweest en hebben daar ook de nodige inspiratie opgedaan. Tijdens de reis die we hebben samengesteld verblijf je een tijdje in een tipi op een Indianenreservaat, maar ook een tijdje op een ‘cowboy’ ranch, om beide kanten van het verhaal te leren kennen. Deze reis staat nieuw op ons programma, maar we verzorgen ook reizen op maat naar West-Canada:

22-Daagse familiereis naar West-Canada (en een klein stukje VS)

Canada is het op één na grootste land ter wereld en telt slechts 2 keer zoveel inwoners als Nederland. Er is dus erg veel ruimte voor de wildernis. Je kunt hier nog verdwalen of oog in oog komen te staan met een beer. West-Canada biedt gletsjers, besneeuwde bergtoppen, mistige baaien met orka’s, turkooizen meren, uitgestrekte dennenbossen, donderende watervallen, gastvrije bewoners, …
Read more
22-Daagse familiereis naar West-Canada (en een klein stukje VS)
Plannen voor 2020
We zijn druk bezig het programma en de prijzen voor volgend jaar aan te passen op onze site. Nog niet alle prijzen en programma’s zijn bekend, maar het vordert gestaag.

Samen met een goede vriendin, die tevens survivalspecialist en outdoor coach en trainer is, zijn we bezig een reis naar Everest Base Camp te ontwikkelen. Deze vind je binnenkort bij ons op de site. Omdat er volgend jaar geen vluchten van Kathmandu meer naar Lukla gaan, moet er dan gevlogen worden vanaf een klein vliegveldje op 5 uur rijden van Kathmandu. Iris zelf loopt ook mee, dus die zal misschien eerst zelf nog wat outdoor training moeten gaan doen…

Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van 2 nieuwe yogareizen naar India; de bakermat van de yoga. De ene zal focussen op de verschillende soorten van yoga in combinatie met meditatie en wandelingen en staat rond kerst op onze site. De andere zullen we in overleg met een yogaschool in Hoorn verder gaan uitwerken en zal begin volgend jaar op onze site verschijnen. Er gaan dan Nederlandse docenten mee om de reis te begeleiden.

Tot slot van deze nieuwsbrief wenst Sunita Reizen iedereen fijne feestdagen. Wij gebruiken deze vrije dagen meestal om onze vakantie voor 2020 uit te zoeken, dus we wensen iedereen die dat ook gaat doen veel voorpret!

Hartelijke groeten,
Iris en Laxmi, Sunita Reizen
nb_dec003
facebook 
nb_dec001

Openingstijden:

Ma-Vr: 18-21 uur
Za: 12-18 uur

Telefoon: 077-7850504
nb_dec004
home_background2
MailPoet