Chitwan jungle park

Chitwan junglepark

Het bezoek aan het Chitwan Jungle park is altijd volledig verzorg en inclusief alle maaltijden en alle excursies. Je overnacht tijdens je verblijf in een mooi resort dat gebouwd is in de stijl van de Tharudorpen en aan de rand ligt van een beschermd natuurgebied.50 Olifanten over de rivier (Large)
Je bevind je dan ook tussen de Tharu dorpjes.  De excursies vinden plaats binnen het park, waar je een vast programma volgt.
In het Chitwanpark komen in het voor- en najaar vele trekvogels en er zijn wel 450 vogelsoorten geteld waaronder enkele zeer zeldzame exemplaren. Tijdens de kanotochten kun je verschillende watervogels bekijken en ook krokodillen. Ook maken we een rit in een mandje op de rug van een olifant door de jungle. We gaan dan op zoek naar neushoorns en misschien zien we ook nog beren en herten.54 Rivier in park (Large)

Het drie dagen /  twee nachten pakket kun je met nog een extra dag uitbreiden. Verder kun je het arrangement combineren met een halve dag raften op de Trisuli rivier.

De meeste resorts, lodges en hotels in Chitwan verkopen uitsluitend arrangementen. Dit is ook veruit het voordeligst. Voor losse overnachtingen en excursies worden veel hogere prijzen berekend.

Dit pakket kun je als aanvulling op je geboekte reis kiezen.

Bekijk - Programma

Dag 01:
Van Kathmandu of Pokhara naar Chitwan: We ontbijten vroeg en gaan vervolgens met de toeristenbus op weg naar ons hotel net buiten het junglepark.Na de lunch brengen we een bezoek aan een van de Tharudorpjes in de omgeving.
Dag 02:
We staan vroeg op voor een kanotocht op de Rapti Rivier en aansluitend bezoeken we het centrum waar olifanten gefokt worden. Daarna volgt de lunch met koffie en thee en in de middag maken we een rit op de rug van een olifant en een kano tocht.
Na het diner kun je genieten van een culturele show van de Tharu bevolking met een  spectaculair stokdansoptreden.
Dag 03:
Ook deze ochtend staan we weer vroeg op en maken we een natuurwandeling waarbij we met een specialiseerde gids, vogels gaan kijken. Na het ontbijt, rijden we weer met de toeristenbus terug naar Kathmandu.

Verlengingsmogelijkheid:

Dag 04:
Deze extra dag wordt in overleg met de reizigers vastgesteld. Hiervoor kun je een Hiervoor kun je een keuze maken uit het bovenstaande programma.

Bekijk - Inclusief & Exclusief

Inclusief

  • vervoer en transfers
  • overnachtingen in een mooi resort aan de rand van het Chitwan park (2-persoonskamer met douche/bad en toilet)
  • begeleiding van Engelssprekende natuurgidsen
  • alle maaltijden
  • alle excursies

Exclusief

  • gebottelde en alcoholische dranken
  • persoonlijke (hotel)rekeningen en fooien
  • Eenpersoonskamertoeslag op aanvraag

 

 

 

Reis Informatie AanvragenReiscode :

Datum van:

Datum tot:

Reis :

Naam :

Email :

Telefoon :

Extra :