Kyrgyzstan / Kirgizie

Reizen naar Kyrgyzstan ook wel Kirgizië genoemd, maken inmiddels al bijna 10 jaar deel uit van ons aanbod. In al die jaren is er een uitgebreid pakket aan arrangementen opgebouwd en zijn u al vele tevreden reizigers voor gegaan.
Dit prachtige bergland is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers die er geen problemen mee hebben om af en toe op eenvoudige plaatsen te overnachten. Tijdens de reizen overnacht je in een familie hotel in Bishkek en buiten de hoofdstad in guesthouses, bed & breakfast, homestay en met name in de zomer in de verschillende joertenkampen midden in de natuur. In de joert liggen kleden op de grond en een dik matras met schoon beddengoed en een dikke deken. Op deze plaatsen is het sanitair eenvoudig.
In het voorjaar en najaar bieden we comfortreizen aan waarbij je niet in de joertenkampen, maar iets luxer, overnacht. Activiteiten tijdens de reizen zijn dagwandelingen, culturele uitstapjes, kennismaken met textiele werkvormen en bijvoorbeeld vogels kijken. Voor de sportieve reizigers hebben we campingtrektochten van enkele dagen tot twee weken, fietsreizen (zelfs met de E-bike), mountainbiketochten en individuele reizen op de fiets. Ook liefhebbers van paardrijden komen ruim aan bod. Voor hen zijn er twee- en drieweekse tochten. Daarnaast kunnen minder ervaren ruiters vanuit de verschillende joertenkampen dagtochten maken.
Naast onze groepsreizen die in bijna alle gevallen al vanaf 4 personen van start gaan, verzorgen we ook individuele reizen. Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen.
Onderstaand vindt u het gehele reisaanbod voor Kyrgyzstan / Kirgizië.
Via het menu aan de rechter zijde kunt u verdere informatie vinden of reizen van een categorie bekijken.