Cultuurreizen

Een culturele rondreis door India is ongeacht de regio die u kiest, altijd een aaneenschakeling van hoogtepunten. India heeft een bijzonder rijke en gevarieerde cultuur. In het Himalaya gebied vind u naast de boeiende boeddhistische cultuur ook de kleurrijke hindoe bevolking. Reist u langs de mooiste paleizen in Rajasthan dan waant u zich in de tijd dat de rijke Raja’s, eeuwen geleden, al in grote luxe woonden en hun kleine koninkrijkjes bestuurden. Een reis naar Arunachal Pradesh biedt naast het boeddhistische deel dat tegen de grens met Bhutan aan ligt, een keur aan bijzondere culturen die langzaam maar zeker steeds zeldzamer worden. Veel van deze bewoners stonden voorheen bekend als koppensnellers maar zijn nu Christen of aanbidden de zon. Wilt u graag tijgers in het ‘wild’ zien dan kunnen we op individuele basis ook een reis langs de wildparken voor samenstellen. Kijk voor meer info bij de reiservaringen. Hieronder vindt u het gehele reisaanbod voor cultuurreizen door India.
Voor reizigers die liever individueel reizen hebben we nog veel meer mogelijkheden. Vertel ons uw wensen dan stellen wij een reis op maat voor u samen.
Via het menu aan de rechter zijde kunt u verdere informatie over India vinden of reizen van een andere categorie bekijken.