Sunita Reizen
Beste reizigers,

Het is alweer een tijdje geleden dat er een nieuwsbrief is gestuurd. Door de pandemie was het lange tijd niet mogelijk om te reizen en viel er weinig nieuws te melden. Daar komt volgend jaar gelukkig voor veel bestemmingen verandering in, maar er is meer verandering te melden.
In 2018 heb ik Sunita Reizen overgenomen van oprichter Wil Beerding. Ik heb de website mogen vernieuwen, prachtige reizen mogen organiseren, mooie gesprekken gehad, veel gelachen, geleerd en genoten.
Dit jaar draag ik wegens gezondheidsproblemen het stokje over aan Charles Halberstadt, oprichter en oud-eigenaar van HT Wandelreizen. Ik kon me geen betere opvolger wensen want met zijn passie voor reizen, met name in de Himalaya, is Sunita Reizen op het lijf geschreven. Tijdens onze gesprekken bleek al dat veel van jullie in het verleden ook al contact met hem/HT Wandelreizen hebben gehad. Ik wil jullie bedanken voor de mooie tijd die ik met jullie heb mogen beleven, de prachtige foto's die jullie hebben toegestuurd, de reisverhalen, de bloemen en de kaarten. Veel reisplezier gewenst in de toekomst met Charles!

Hartelijke groeten,
Iris en Laxmi
NB2023-01
NB2023-02
Van: Charles Halberstadt

Voor degenen die mij niet kennen wil ik me even voorstellen. 33 Jaar lang was ik eigenaar van HT Wandelreizen. In de loop van de tijd specialiseerden we ons in wandelreizen, trektochten en expedities over de hele wereld en wel naar de meest afgelegen gebieden. Elke reis moest iets bijzonders hebben. Ik heb dat altijd proberen te doen met oog voor de lokale omstandigheden en gebruiken. Ik wilde bijvoorbeeld dat in Nepal ook de dragers naar huis gingen met een uitbetaald salaris en ik heb in Nepal een pensioenstelsel geïntroduceerd voor de vaste werknemers. Ik heb enorm veel mooie reizen mogen maken die mijn leven in vele opzichten enorm hebben verrijkt. Liefde voor de natuur, andere culturen en religies, interessante ontmoetingen, maar ook spirituele facetten van het reizen hebben me veel gegeven.
Door vele omstandigheden, waaronder corona, ben ik mijn bedrijf kwijtgeraakt. Daarom ben ik nu heel erg blij met en dankbaar voor het feit dat Iris mij Sunita toevertrouwt. Daardoor kan ik met heel veel zin en plezier weer opnieuw beginnen. In gesprekken die Iris en ik samen hebben gevoerd bleek al snel dat we behoorlijk op één lijn zaten voor wat betreft de liefde voor het reizen en ook de manier waarop. De overdracht heeft inmiddels plaats gevonden en ik zit in het proces van het verkrijgen van lidmaatschappen van de VvKR, de GGTO, het Calamiteitenfonds en de dekking van een aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast is het natuurlijk ook zaak om contact te maken met reisagenten in het buitenland om ook met hen kennis te maken.

Ik verwacht dat ergens begin januari 2023 de eerste reizen weer geboekt kunnen gaan worden. Ik zal jullie daarvan natuurlijk meteen op de hoogte brengen als het zover is. Tot alles geregeld is kunnen jullie me bereiken onder telefoonnummer 06-53699810 en het nieuwe bedrijf is gevestigd in onze mooie oerprovincie Drenthe, Juttestraat 5, 7848 CJ in Schoonoord.

met vriendelijke groet,
Charles, Sunita Reizen
NB2023-04
NB2023-03
NB2023-05
facebook 

Openingstijden:

Ma-Vr: 18-21 uur
Za: 12-18 uur

Telefoon: 06-5369 9810
home_background2
MailPoet